Optimale regeneratie

Niet alleen slapen, maar ook relaxed een boek te lezen of tv te kijken in je bed. Met een heerlijk ontbijt op zondagmorgen is het fijn wakker worden. De elektrisch verstelbare bedden van Arctic Living kunnen zowel aan het hoofd- als het voeteneinde traploos versteld worden. U profiteert van hoogwaardige materialen en een modern, Scandinavisch design.

Onze technologie

Het Active-zone-systeem van Arctic Living geeft het hele lichaam de juiste ondersteuning terwijl u uitrust en slaapt. De zachte schouderzone en de stevige zone in de taille bieden u extra ondersteuning.

artic_living_matratze_zonen

Slaap zeker in een bed van Arctic Living® met 5 jaar garantie op frame- en veerbreuk en
2 jaar garantie op fabricagefouten. De Arctic Living -collectie is gecertificeerd door Oeko-Tex® Standard 100 en Certipur,wat inhoudt dat de producten geen allergenen of schadelijke chemicaliën bevatten. De hoezen van de toppers zijn afritsbaar en kunnen tot op 60° C worden gewassen. De hoezen van de toppers zijn afritsbaar en kunnen tot op 60° C worden gewassen.

Onze verstelbare bedden

ARCTIC LIVING® ALTA Elektrisch verstelbaar

ARCTIC LIVING® DENALI Elektrisch verstelbaar

ARCTIC LIVING® AURORA Elektrisch verstelbaar

ARCTIC LIVING® Ellesmere Elektrisch verstelbaar

Arctic Living® is de perfecte keuze voor iedereen die droomt van lange nachten, de middernachtzon en de ijskoude wildernis van het noorden.