De bedden en banken van Arctic Living zijn de perfecte keuze voor iedereen die droomt van lange nachten, de middernachtzon en de ijzige wildernis van het noorden. Onze producten zijn geïnspireerd door de natuur van de meest noordelijke regio's en brengen comfort, warmte en gezelligheid in je huis. Ze zijn ideaal voor avonturiers en een belofte om onze natuurlijke omgeving te beschermen.

Productontwikkeling
Productie in Europa

Als het gaat om productontwikkeling, richten we ons altijd op onze klanten. Meer dan 35 creatieve medewerkers op onze productontwikkelingsafdeling werken nauw samen met onze klanten om innovatieve en succesvolle producten te ontwikkelen. Deze strategie stimuleert onze sterke ontwikkeling en maakt ons een van de snelst groeiende fabrikanten in de meubel- en beddensector. Onze nieuwste, ultramoderne productiefaciliteiten zijn sinds 2017 in bedrijf. We beschikken over 10 productielocaties met 200.000 m² productieoppervlakte en de modernste apparatuur.

Beste kwaliteit
Kwaliteitsmanagement

We geloven in ons erfgoed en zijn trots op de beste kwaliteit die in elk van onze producten zit. We gebruiken altijd de nieuwste technologie om u de best mogelijke nachtrust te geven. We zijn vandaag net zo enthousiast over het onderwerp als op de eerste dag en hebben nog veel goede ideeën.

In onze laboratoria testen we niet alleen wat we zelf produceren, maar ook inkomende grondstoffen zoals stoffen, veren, enz.

duurzaamheid
We zijn vastbesloten om het milieu te beschermen.

We werken elke dag aan het minimaliseren van onze CO2-uitstoot en gebruiken duurzame energie. Door continue innovaties willen we een bijdrage leveren aan het stoppen van de opwarming van de aarde. En we zetten ons in voor schoon water, lucht en duurzame landbouw. Want het is ons duidelijk: alleen samen kunnen we de uitdagingen van de toekomst aan.